ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να γίνουν δεκτές οι αλλαγές, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα έχετε παραλάβει με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιαδήποτε ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί/φθαρεί/καταστραφεί ακυρώνει την δυνατότητα αλλαγής.

Αλλαγές για άλλο χρώμα ή άλλο κωδικό πραγματοποιούνται με δικά σας έξοδα.

Αλλαγές για άλλο μέγεθος του προϊόντος πραγματοποιούνται με δική σας επιβάρυνση στα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.

Το κόστος για κάθε αλλαγή ορίζεται στα 5€ για όλη την Ελλάδα και 10€ για Κύπρο. Το συγκεκριμένο κόστος αφορά επιστροφή με την συνεργαζόμενή μας ταχυδρομική μόνο.

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται με ‘’παραλαβή-παράδοση’’. Μας ενημερώνετε στο instagram για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε καθώς και με ποιο θέλετε να αντικατασταθεί. Στην συνέχεια θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, το δέμα με το επιλεγμένο προϊόν. Εσείς παραδίδετε στον διανομέα το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούργιο.

Ελαττωματικό προϊόν 

Όλα μας τα προϊόντα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο και συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας προκειμένου να επιληφθούμε του ζητήματος και να προχωρήσουμε -κατά περίπτωση- είτε σε επιστροφή προιόντος και επιστροφή των χρήματων σας , είτε σε αντικατάστασή του χωρίς καμία επιβάρυνση σας, περιλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Εάν τα προϊόντα επιστραφούν μεταχειρισμένα, λερωμένα ή φθαρμένα σε σχέση με την αρχική τους κατάσταση που έχουν συσκευαστεί και σταλθεί από εμάς ακυρώνεται η αλλαγή του προϊόντος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστρέφουμε τα χρήματα για τα προϊόντα που επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση σε εμάς, μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Οποιαδήποτε παραγγελία επιστραφεί μετά το χρονικό πλαίσιο απορρίπτεται. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιαδήποτε ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί/φθαρεί/καταστραφεί ακυρώνει την δυνατότητα επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη.