ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στην Genderfluid!

H πορεία της εταιρείας μας ξεκίνησε το 2021, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ καιρό πριν σαν ένα μεγάλο όνειρο στο μυαλό του Μηνά Αηδόνη.

 ‘’Η επιθυμία μου να δημιουργήσω ένα δικό μου brand , που να με εκφράζει 100% και όχι να είναι άλλη μια εταιρεία ρούχων, παίρνει σάρκα και οστά. Το όνομα αυτής; Genderfluid, που μπορεί να οριστεί ως μη δυαδικό φύλο. Αυτό ακριβώς που θέλω να δημιουργήσω και εγώ. Ένα ρούχο που φτιάχνετε με πολλή αγάπη από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορεί να φορεθεί από όλα τα φύλα το ίδιο εύκολα.’’

Αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας θα είναι ένας ικανοποιημένος πελάτης  γι’ αυτό φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις προτιμήσεις σας και παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις στοχεύοντας σε νέα, δυναμικά και γεμάτο αυτοπεποίθηση ρούχα. H παραγωγή των ρούχων γίνεται σε ελληνικό βιοτεχνικό χώρο και κάθε ρούχο φροντίζουμε να δημιουργείται κατόπιν ειδικής παραγγελίας ικανοποιώντας κάθε ανάγκη σας. Επιπλέον η εταιρεία μας προσπαθεί ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η αγορά προιόντων μόδας να γίνεται όσο το δυνατόν με τον πιο συνειδητό και βιώσιμο τρόπο.

Η μόνη μας επιθυμία να σας βλέπουμε να τα φοράτε στο δρόμο και να αισθανόσαστε οι πιο δυναμικοί άνθρωποι του κόσμου. Ελπίζουμε να σας αρέσουν όλα αυτά που έχουμε ετοιμάσει.

Stay tuned guys, έρχονται πολύ ωραία πράγματα!

Αυτή είναι μόνο η αρχή!

#genderfluidteam